maanantai 6. helmikuuta 2012

Lomography

Tilasin yhen jutun perjantaina, tänään sain tekstarin että mun vauva on noudettavissa postista! Arvatkaahan mikä se on.. Lomo fisheye! Tää on iha ylisöpö. <3 Pitää hankkia vaan filmiä et pääsee kuvailee, saatte sitte kuvia kun ne on tuotettu. ;) Elkäähä välittäkö tosta ekasta ylivalottuneesta kuvasta...

ps.

Tää aiheutti hilpeyttä eilen enne ku menin nukkuu. :DD Ok teijän ei tarvitse ees yrittää ymmärtää..

10 kommenttia:

 1. aaiivan ihana! saanko udella mistä ostit ja paljon makso? :)) tartteeko tuo jotain erikoista filmiä, vai käykö siihen ihan normaali filmirulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! :) Superkaupasta ostin, postikuluineen vähän yli 50 euroa. Mikäli oon oikein tajunnu nii ei sovi kaikki filmit. :D Vähä oli kiire tota tilaillessa että oon jälkikäteen ruvennu perehtyy lomoiluun.

   Poista
  2. aivan, kattelin ihan samasta paikasta itsekin! mutta totaa, siellä luki että toimitusaika yli viikon, kui nopee sulla tuli?

   Poista
  3. Joo mulla luki samaa, paitsi että varastossa sattu olee muutama josta johtuen oli laitettu lisätiedoks että 1-3 arkipäivää. Mulla tuli kahessa arkipäivässä, viikonloppu sattu väliin. :/ Mut ton takia oliki kiire tilata. :D

   Poista
 2. söpööö jkamru :) mikset ostanu vaa fisua?.D

  VastaaPoista

Comments are always welcome, in Finnish, English or Swedish! ♥