sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Easytone

 

Sori mainostus, mutta halusin jakaa tän ilon uusista lenkkareista mun ihanien lukijoiden kanssa ! Oon iha in love w/ these, tuloksia odotellessa tosin.. :D Oon nyt tän kolmen päivän aikana mitkä oon omistanu nää nii vaan hölkkäilly ympäriinsä. Suosittelen todella.<:

ps tänää tulee EMA suorana Belfastista, good luck BIGBANG !

8 kommenttia:

 1. Tosi kivanolonen blogi tämä! :)

  http://coloryourstylee.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Emski: Voi kiitos. :)
  Marella: Thank you!

  VastaaPoista
 3. Itsekin ostin n. puoli v sitten Easytonet ja kai ne ainakin vähän auttaa. Harmi vaan että paljastui että Reebokin ilmotitamat prosenttiluvut (esim. 11% enemmän pohjelihaksia) ei perustu mihinkään tieteellisesti testattuun, eli ilmeisesti hatusta vedettyjä lukuja. Auttaa ne ainakin motivaatioon jos ei muuhun :)

  VastaaPoista
 4. Nirso: Aa. :/ Noh ite tykkään muutenkin, nätit ja ihanat jalassa! :)

  VastaaPoista
 5. I've been wanting to get a pair of those. I'm not sure if they're worth the money though. You should let us know how they go.

  -Ly
  http://www.lyzhang.com

  VastaaPoista
 6. Ostin easytonet vuos sitten enkä usko, että itsessään ne kengät auttaa kiinteytymään, vaan liikkuminen yleensä :D Tottakai ne aluksi toi lisää motivaatiota, mutta nykyään juokseminen on jo niin peruskauraa. En väitä, että ne olis huonot kengät! Ne ihanan pehmeet jalassa, vaikkakin aluks tuntuu niin oudoilta, ku keikkuu jokaiseen neljään pääilmansuuntaan :D

  VastaaPoista
 7. Ly: I like these shoes, very comfort. They cost something like 120 euros in Finland.

  Janika: Nii, aina voi toivoo. :D Jos johonki uskoo tosissaan nii ainaha siitä on hyötyä! Itekki tykkään tosta miltä ne tuntuu jalassa, ihanat. :) Iha erilaiset ku mun aikasemmat lenkkarit. :D

  VastaaPoista

Comments are always welcome, in Finnish, English or Swedish! ♥