torstai 21. heinäkuuta 2011

My Dad is Superman ♥

Moikka. Tän parempaa postausta en nyt saa puristettua, mutta jonkinlaisen jaksoin jo tehä kumminki. Tänää oli tosi huono ja synkkä sää, mutta mun päivä oli niin täydellinen pariin aikasempaan päivään verrattuna. Syyn tietää muutama henkilö, jolle oon uskaltanu enemmän kertoo, ja yks, jolle kertomista mää kadun koska se sai mut voimaan tosi pahoin ja mää vaan toivon että se lukis tän ja menis itteensä. Anyway, kerron nyt kuitenki tästä ja edellisestä viikosta sen verra mitä jaksan. (:


Suski (tää on täällä ilman sun lupaas koska sulla on musta iha jäätävä lammaskuva faces! muahaha.) tuli meille sunnuntaina yöks ja juhlittiin sen synttäreitä sitte. Ne piti aluks toteuttaa meillä, mutta sit lähettii iha extemporee Pieksämäelle Suskin ehotuksesta, tultii aamulla kotiin ja oli kyllä tosi kivaa! Pieksämäeltä mulla ei oo yhtään kuvia koska laitoin kameran akun latautuu kotona... Arvatkaa muistinko ottaa sen mukaa?

 
 
 LOL tää oli mun toinen kerta tänä kesänä millo käyn uimassa... Anteeks ku oon sotanorsu.

"Seksiä ei ole ilman rakkautta, Susan. Esiaviollinen seksi on synti!"


Onko nolompaa.. :D Toi vihje on voittanu hei 100€, ketä oikeesti kiinnostaa jos jonku random näyttelijän auton katolla on paskaa..?

Mutta nyt tosta otsikosta. 
Se ei liity mihinkää semmosee että "Iskä osti mulle läppärin, siis vähänx se on sankari!!" vaan että oon oikeesti sitä mieltä että mun isä on Supermies. Se on selvinny kaikenlaisesta, nyt se on ollu muutama päivää sairaalassa tajuttomana henki koneitten varassa. Tänää se heräs, enkä oo koskaa ollu niin onnellinen. Se oli edellee melko turta, mutta jakso puhua, pitää kädestä ja vitsailla. Nyt mää jaksan uskoa että kaikki on taas hyvin, ISKÄ SÄ OOT PARAS!! <3


Me & my dad, I miss him a lot.

8 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. thank you a lot! <3

  ah, and i understand the text with your daddy not so really, can you tell me in english whats wrong with him? :oo

  VastaaPoista
 3. voi että nää kuvat on ihania SINÄ_ET_OLE_LIHAVA_mur varsinki tuo viimene tui<3

  lol, näkisivätpä meidän veneen katon nuo

  VastaaPoista
 4. emmma: Katsojasta kiinni(; oon aika pulukka tossa vikassa ja iskä on ihana. :)

  VastaaPoista
 5. oooh, i'm sorry! :( i hope he will get well soon!! ♥

  VastaaPoista

Comments are always welcome, in Finnish, English or Swedish! ♥